Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Akutmottagning Karlskrona

Om Akutmottagning Karlskrona

0455 - 73 10 00

På akutmottagningen får du hjälp om du har drabbats av svår sjukdom eller skadats allvarligt i en olycka. I Blekinge finns akutmottagningen på Blekingesjukhuset i Karlskrona, vilken är öppen dygnet runt.Alla patienter som kommer till akutmottagningen blir först bedömda och prioriterade av en erfaren sjuksköterska. Prioriteringen är individuell och är beroende av dina värden, symtom, skador och hur allvarliga dessa är. Den patient som är allvarligast sjuk får vård först. Du kan även bli hänvisad till jourcentralen eller vårdcentralen för rätt vård.Ring 1177, sjukvårdsrådgivningen, som har öppet dygnet runt, om du är osäker på om du behöver söka akutmottagningen.Vid nödsituationer, ring 112.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
0455 - 73 10 00 Växelnummer
0455 - 73 10 00
Besöksadress
Akutvägen, Blekingesjukhuset - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Ej angivet
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Akutmottagning Karlskrona
Snittbetyg på omdömen

3,0
Baserat på 1 omdöme
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

10:29 - 15 aug, 2016 skrev:

Tycker att systemet är helt avigt. Man drar en kölapp för att sedan sitta i ett väntrum före man ens kan berätta vad som har hänt så att de vet om vilka typ folk och allvarlighetsgrad som sitter och väntar. Mycket bättre förr när man hänvände sig till en lucka så fort man kom inn så att de allaredan då har överblick av vad för slags folk som sitter och väntar.

Rekommenderar

3,0

Betyg 3 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?