3
(1)

Akutmottagning Karlskrona

Akutvägen, Blekingesjukhuset

ANNONS

Akutmottagning Karlskrona

På akutmottagningen får du hjälp om du har drabbats av svår sjukdom eller skadats allvarligt i en olycka. I Blekinge finns akutmottagningen på Blekingesjukhuset i Karlskrona, vilken är öppen dygnet runt. Alla patienter som kommer till akutmottagningen blir först bedömda och prioriterade av en erfaren sjuksköterska. Prioriteringen är individuell och är beroende av dina värden, symtom, skador och hur allvarliga dessa är. Den patient som är allvarligast sjuk får vård först. Du kan även bli hänvisad till jourcentralen eller vårdcentralen för rätt vård. Ring 1177, sjukvårdsrådgivningen, som har öppet dygnet runt, om du är osäker på om du behöver söka akutmottagningen. Vid nödsituationer, ring 112.

Informationen uppdaterades 16:02 - 23 jul, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

3 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

15 aug, 2016 Sofia skrev:

Tycker att systemet är helt avigt. Man drar en kölapp för att sedan sitta i ett väntrum före man ens kan berätta vad som har hänt så att de vet om vilka typ folk och allvarlighetsgrad som sitter och väntar. Mycket bättre förr när man hänvände sig till en lucka så fort man kom inn så att de allaredan då har överblick av vad för slags folk som sitter och väntar.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.