5
(1)
Öppet i morgon från 08:00

Ögonmottagning Karlskrona

Blekingesjukhuset, Hälsovägen, byggnad 13, Karlskrona

ANNONS

Ögonmottagning Karlskrona

Ögonkliniken har en mottagning i Karlskrona och en i Karlshamn. I Karlskrona finns dessutom en syncentral och en operationsavdelning. Ögonmottagningen hjälper dig med skador som: - frätande ämnen i ögonen - slag mot ögat - sårskador - plötslig synförlust - oftast ena ögat - bortfall i synfältet - akut värk i rött öga med synnedsättning, ljuskänslighet - ögonsjukdom med plötslig debut och hastig försämring Läs mer om oss under fliken Vårt utbud.

Informationen uppdaterades 01:20 - 21 mar, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

6 aug, 2017 Kerstin skrev:

Har alltid blivit vänligt bemött på både ögonmottagningen och operationsavdelningen. Underbar personal och de verkar trivas på sin arbetsplats. Därför fortsätter jag åka till Karlskrona o Karlshamn för vård. Trots att jag flyttat så jag har ganska långt att åka. Men förhoppningsvis är det inte så många gånger per år. Mitt senaste besök 24 juli 2017 för operation av grå starr.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 16:30
Fredag : 08:00 - 12:30

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 10:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.