Öppet i morgon från 08:00

Infektionsmottagning, Karlskrona

Blekingesjukhuset, Akutvägen, byggnad 28, Karlskrona

ANNONS

Infektionsmottagning, Karlskrona

På infektionsmottagningen undersöker och behandlar vi olika typer av akuta och kroniska infektioner. Vi tar också hand om patienter som ska ut och resa och behöver vaccineras. Till mottagningen hör också en könsmottagning som behandlar sexuellt överförbara sjukdomar. Vi har telefonrådgivning hela dagen. Om vi inte kan svara direkt går det bra att lämna meddelande om återbud via telefonsvarare. Vid akut behov av kontakt med oss går det även bra att ringa sjukvårdsrådgivningen på telefon 1177 (inget riktnummer behövs inom Blekinge). Utnyttja gärna våra e-tjänster där du kan avboka tid, boka vissa tider till köns- och vaccinationsmottagningarna och få ditt recept förnyat. Vi har även vaccinationsmottagning. Läs mer under fliken Vårt utbud.

Informationen uppdaterades 16:20 - 2 apr, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 16:30
Fredag : 08:00 - 12:30

Telefontider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 16:30
Fredag : 08:00 - 12:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.