4.4
(5)

Kirurgi- och urologimottagning Karlskrona

Blekingesjukhuset, Lasarettsvägen, huvudentré

ANNONS

Kirurgi- och urologimottagning Karlskrona

Kirurg- och urologimottagningen i Karlskrona tar emot patienter med sjukdomar främst i mage, tarmkanalen, i kärlen, bröst, endokrin, barn och urologi. För att få komma till oss behöver du först få en bedömning från din läkare på vårdcentralen. Mottagningen utför behandlingar, operationer och så kallade endoskopiska ingrepp där man med hjälp av ett slangliknande instrument, endoskop, undersöker invärtes organ.

Informationen uppdaterades 17:02 - 23 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

4.4 / 5

Baserat på 5 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

4 nov, 2015 Carina skrev:

Fick besked om att jag skulle höra av mig om jag inte mådde bättre efter behandlingen. Fick en teletid som ni avbokade pgr av sjukdom, ni skulle skicka en ny tele.tid, det kom ingen, så jag ringde igen efter 3v, nu har det gått ytterligare 3v. fortfarande ingen ny tid!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

25 aug, 2015 Åse skrev:

trevlig avdelning gott bemötande hjälpsam personal,rätt personer på plats

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

21 jan, 2015 Martina skrev:

Vill bara tacka det team: Joakim som utförde undersökningen o Yvonne som satte nål o tog hand om mej...o en sköterska till som jag tyvärr inte uppfattade namnet på som tog så väl hand om mej igår 20/1-15 kl 14.15 när jag gjorde en tuff undersökning... Kände mej så otroligt väl omhändertagen o trygg ... Ni är guld värda o stort fång rosor... Verkligen rätta personer på rätta platser....Sjukvården när den är som bäst....Stort tack....

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

9 aug, 2014 Gunilla skrev:

Var med min mamma 89 år på Kava, när hon togs in för en propp i benet. Allt sköttes med en värme och proffsighet. Dr Mattias gjorde ett starkt intryck på oss pga sin professionalitet och snabba beslut. Sen en eloge till utskrivningspappret som har lästs igenom av oss, hemsjukvården, hemtjänsten, anhöriga m.fl. Jag har varit med mamma på tre utskrivningar från Jönköpings lasarett, där det bara lämnats en muntlig info, vilken ibland kan vara svår att komma ihåg. Så tack Karlskrona sjukhus/Kava för den vård min mamma fick.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

17 jan, 2014 Mats skrev:

Fick en fantastisk god vård, utmärkt bemötande och omsorg. Personal med stark empati och stort tålamod. Tack!

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 12:00
Fredag : 08:00 - 11:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.