3
(1)

Kirurgklinik avdelning 49, Karlskrona

Blekingesjukhuset, Lasarettsvägen.

ANNONS

Kirurgklinik avdelning 49, Karlskrona

Hos oss på vårdavdelning 49 läggs alla patienter in som kommer från akutmottagningen. Vi vårdar även de patienter som har sjukdomar i urinorganen, blodkärl (utom hjärta och hjärna) samt bröst. På vår vårdavdelning jobbar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och kökspersonal. Vi har även ett nära samarbete med sjukgymnaster, arbetsterapeuter och kurator. Patienterna har, tillsammans med sina anhöriga, rätt till delaktighet och information i besluten kring sin egen vård och ett gott bemötande som bygger på god etik.

Informationen uppdaterades 01:19 - 21 mar, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

3 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

26 sep, 2020 Barbro N. skrev:

Toaletterna rengjordes inte tillräckligt ofta. Trevlig personal men stressade. Användandet av munskydd och visir var sporadiskt använt. Fick snabb hjälp. Är nu orolig för att ha fått Corona som ju spridits bland både personal och patienter på avdelningen. Hade hög feber igår men hittar inga tider i hela Blekinge för test

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Söndag : 11:30 - 19:00

Måndag - Söndag : 13:00 - 19:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.