Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Njurmottagning Falun

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Njurmottagning Falun

023 - 49 02 55

På njurmottagningen tar vi emot personer med olika typer av njursjukdomar och olika grader av nedsatt njurfunktion samt njurtransplanterade patienter.
Njurmottagningen omhändertar patienter för bedömning på remiss eller för fortsatta kontroller. Njurjouren finns tillgänglig dagligen för bedömning av akuta fall.

Till njurmottagningen kommer patienter både för provtagning och bokade besök till läkare eller sjuksköterska. Verksamheten omfattar även utredning och uppföljning i samband med njurtransplantation och donation. Ett nära samarbete finns sedan många år med transplantationskirurgen vid Akademiska sjukhuset i Uppsala, som besöker mottagningen 4-6 gånger per år.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Vi har 0 kr i patientavgift för hela familjen.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon

023 - 49 02 55

Besöksadress
Falu lasarett - visa på karta
Telefontider
  • Måndag - Fredag 10:00 - 11:30
Öppettider
  • Måndag - Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 07:30 - 12:00
Remisskrav
Remiss krävs
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?