Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

PD-mottagning Falun

Om PD-mottagning Falun

023 - 49 29 41

Dialys behövs för att rena kroppen från slaggprodukter samt avlägsna vätska när njurarna inte fungerar.Peritonealdialys, PD, så kallad påsdialys är en typ av dialys där behandlingen görs med hjälp av särskild dialysvätska i buken som tillförs och avlägsnas genom en permanent kateter i buken. Behandlingen kan göras med manuella påsbyten, CAPD, eller med maskin, APD.De två PD-sjuksköterskorna ansvarar för träning och poliklinisk uppföljning av patienten med egen behandling i hemmet. För patienter som har behov av assistans i hemmet finns hjälp att få från kommun och inom hemsjukvård, utbildning sker då av PD-sjuksköterska.PD-sjuksköterskan ansvarar även för PD-behandling av patienter inneliggande på Njurmedicin, avdelning 26 samt övriga avdelningar på sjukhuset.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
023 - 49 29 41
Besöksadress
Falu lasarett - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Fredag 07:30 - 15:30
Remisskrav
Remiss krävs
Driftsform
Landsting/Region
Webbplats
Kategorier
Dialysverksamhet

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?