Ortopedimottagningen Hallands sjukhus Varberg är en vårdmottagning i Varberg.
Mottagningen ligger på Hallands sjukhus Varberg, huvudentré, blått stråk, 43281 Varberg.
På Ortopedimottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker, sjukgymnast, arbetsterapeut och sekreterare tillsammans för att hjälpa patienter med ortopediska problem såsom skador eller sjukdomar som drabbar kroppens leder, skelett och mjukdelar. På mottagningen gör våra läkare bedömningar inför och efter operation och behandling. Vid sjuksköterskemottagningen kontrollerar och följer vi upp behandling av sår och tar bort stygn och agraffer om läkaren ordinerat detta samt gipsar frakturer. Här kan du efter besök hos läkare bli aktuell för proteskirurgi vid höft- och knäförslitning, operation i övre extremiteter såsom axel och armbåge eller annan ortopedisk operation. Vi utför även vissa mindre dagkirurgiska hand- och fotoperationer i vår operationssal på vår mottagning. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig nöjd och har fått svar på dina frågor när du lämnar oss.
Källa: HSA-katalogen
Resultat från nationell patientundersökning
Specialiserad öppenvård
±8.1 konfidensintervall
68 svar (52% svarsfrekvens)
88.8 nationellt medel (51% svarsfrekvens)
Markering visar nationellt medelvärde.

En handledsskada är en skada på ledbanden eller skelettet i handleden. Här kan du läsa mer om orsak och var du kan få hjälp.

Artros är en kronisk ledsjukdom som behandlas genom fysisk aktivitet och vid behov, viktminskning. Ibland kan kirurgi behövas.