Strålbehandling Sahlgrenska logo
Strålbehandlingsverksamhet

Strålbehandling Sahlgrenska

Strålbehandlingsavdelningen vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset strålbehandlar patienter från framförallt Västra Götaland samt norra Halland. Strålbehandlingen ges kan ges antingen i Göteborg eller i Borås. Vi strålbehandlar nästan alla typer av tumörer samt har egna mottagningar för våra patienter. Välkommen.

Informationen uppdaterades 19:00 - 21 feb, 2025

Telefonsvarare

Strålbehandlingsverksamhet

Strålbehandlingsavdelningen vid Sahlgrenska får strålande omdömen från sina patienter, med speciellt beröm för dess fantastiska personal och professionella vård. Många patienter lyfte fram det utmärkta bemötandet och den trevliga atmosfären på kliniken. Behandlingen uppskattades för att personligen bemöta varje patient med förståelse och vänlighet. Det finns väldigt få klagomål och inga större brister nämndes.
Utmärkt bemötande
Professionell vård
Trevlig reception
Inga uttalade brister
cancerbehandling, återkommande besök
*Sammanfattat från Google (10).