Östra sjukhuset är en del av Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Akuten på Östra sjukhuset tar emot alla typer av akuta besvär med undantag för ortopediska åkommor (frakturer, ledskador mm), som tas emot vid akuten Mölndal sjukhus.
Besökarna på Östra sjukhuset ger blandade omdömen. Många uppskattar det centrala läget och har mött vänlig och kompetent personal på flera avdelningar. Det framhålls också att vissa specialister ger mycket bra vård. Dock är lång väntetid på akuten ett vanligt klagomål. En del upplever också bristande kommunikation och otrevligt bemötande från personalen. Trots dessa brister lyfts det fram att vissa vårdinsatser och avdelningar fungerar bra.
Vänlig personal
Bristande kommunikation
Effektiv provtagning
Varm välkomnande
akutvård, specialistvård, allmänvård
*Sammanfattat från Google (118).
4.5
4.8
Michaela W.
9 jan, 2025
Vilken stjärna Linnea är som jag fick så fin hjälp av! Jag mådde extremt dåligt och hon gav ett så fint bemötande och så fin hjälp, exakt vad jag behövde i den situationen och som jag inte fick från tidigare ställen jag ringt innan. Otrolig!
Ann-Sofie F.
28 maj, 2024
Stort tack till AT läkaren Mattias och teamet som hjälpte min mamma. Hon mår så mycket bättre nu<3