Välkommen till Nordic Prolo Smärtklinik Stockholm! Nordic Prolo Smärtklinik Stockholm är en privat smärtklinik med fokus på regenerativ medicin och behandling av kronisk smärta. Vi erbjuder moderna behandlingsmetoder som syftar till att behandla grundorsaken till smärta – inte bara lindra symtomen. Hos oss möter du Dr. Hivar Kaftan, legitimerad läkare med specialisering inom smärtbehandling och flera års erfarenhet av att hjälpa patienter med långvariga besvär.
Vi arbetar med evidensbaserade metoder såsom:
Proloterapi
Nervproloterapi
PRP (Platelet-Rich Plasma)
Behandlingarna syftar till att stimulera kroppens egen läkningsförmåga, förbättra vävnadsläkning och minska smärta på lång sikt. Alla behandlingar utförs av läkare och anpassas individuellt utifrån din situation – med hänsyn till både fysiska och psykiska aspekter av smärta.
Dr. Hivar Kaftan har genomgått avancerad utbildning via American Association of Orthopedic Medicine (AAOM) och är medlem i bland annat Sveriges Läkarförbund och Svenska Smärtläkarföreningen. Utöver sitt arbete i Sverige engagerar han sig internationellt och reser regelbundet som volontär för att behandla patienter i låginkomstländer.
Många av våra patienter har tidigare inte fått tillräcklig hjälp inom den traditionella vården. Vi erbjuder ett alternativ för dig som söker en mer långsiktig lösning.
Vi behandlar bland annat:
Rygg-, nack- och ledsmärta
Idrottsskador
Nervsmärta och nervskador
Artros
Huvudvärk
Smärta efter förlossning
Hypermobilitet (t.ex. Ehlers-Danlos syndrom)
Välkommen till Nordic Prolo Smärtklinik Stockholm – för dig som söker en hållbar väg mot ett liv med mindre smärta.
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
nordicprolo.seTelefon