Välkommen till Elit Ortopedi! Elit Ortopedi är en modern privat specialistklinik i Stockholm som erbjuder ortopedisk diagnostik samt behandling för alla typer av led-, muskel- och skelettbesvär – från artros och idrottsskador till mer komplexa ortopediska tillstånd.
Hos oss möts du av en erfaren ortopedspecialist och överläkare som kombinerar traditionell ortopedisk kirurgi med avancerade biologiska behandlingar. All vår vård bygger på individuell specialistbedömning och evidensbaserad medicin.
Vår vårdprocess börjar med en noggrann specialistbedömning där vi fastställer en träffsäker diagnos genom klinisk undersökning, ofta med hjälp av ultraljud. Utifrån dina symtom, din livssituation och dina mål tar vi fram en individanpassad behandlingsplan. Behandlingen kan i vissa fall inkludera kirurgi, men fokuserar ofta på biologiska behandlingsmetoder som syftar till att förbättra funktion, minska smärta och återställa rörlighet på lång sikt.
De vanligaste ortopediska tillstånd vi hjälper patienter med är:
Artros (t.ex. i knä, höft, hand och fot)
Knä-, höft-, axel-, fot- och armbågsbesvär
Idrottsskador och överbelastningsskador
Muskel- och senproblem
Smärta, stelhet och nedsatt funktion
Elit Ortopedi erbjuder en rad olika biologiska behandlingar som exempelvis:
PRP/ACP behandlingar
Hyaluronsyrabehandlingar
Kollagen behandlingar
Stamcellsbehandling - BMAC - Bone Marrow Aspiration Concentrate
Stamcellsbehandling - Lipogems - Stamcells"skördning" från fettvävnad
Då vi är helt privatpraktiserande behöver du ingen remiss för att komma till oss. Du bokar enklast tid via vår hemsida. Skillnaden är att patienten får bekosta all vård hos os på egen hand. Skulle patienten vilja använda sin sjukförsäkring bör denne ta kontakt med sitt försäkringsbolag innan för bekräftelse på vad försäkringen täcker.
Välkommen att boka tid hos Elit Ortopedi redan idag!
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
elitortopedi.seMottagning