Cavalio - Centrum för ViktMinskning

Cavalio - Centrum för ViktMinskning

Cavalio - Centrum för ViktMinskning

Om oss

Välkommen till Cavalio - Centrum för ViktMinskning!

Vill du ha hjälp med att gå ner i vikt men känner dig osäker på var du ska börja? Då kan du vända dig till Cavalio - Centrum för ViktMinskning. Cavalio är en neutral och oberoende aktör som erbjuder rådgivning för patienter som vill gå ner i vikt. Att navigera vårdsystemet och förstå vilka alternativ som finns kan vara överväldigande, men med deras expertis kan du få hjälp att hitta den bästa lösningen för just dig.

Så kan Cavalio hjälpa dig

Hos Centrum för ViktMinskning arbetar personal som har djup kunskap inom allt som rör olika behandlingsalternativ för övervikt och fetma. Med deras rådgivning slipper du själv att leta information och får en mycket bättre förståelse för vilka alternativ som finns, och vad det är du faktiskt betalar för. Cavalio är måna om att deras patienter ska känna sig trygga och ger dig stöd i ett ofta helt livsavgörande beslut som leder till ett friskare, lättare och längre liv!

Hur fungerar det?

Du börjar genom att boka en kostnadsfri konsultation genom att klicka på “Bokningsförfrågan”. Du fyller i dina uppgifter i formuläret, och en kunnig rådgivare på Cavalio kontaktar dig sedan på en tid som passar dig. Du får då hjälp med att utforska de alternativ som finns, så att du kan välja det som är bäst för just dig. Du får även hjälp med att komma i kontakt med en pålitlig klinik för behandling.

Cavalio erbjuder operationer i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Varmt välkommen att boka din konsultation hos Centrum för ViktMinskning redan idag!

Informationen uppdaterades 16:11 - 19 apr, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Fredag:09:00 - 17:00

Telefonnummer

010-106 0# ## Visa nummer

Hemsida

Relaterade kategorier