Till oss kommer du för att undersökas för grå starr. När det behövs opererar vi dig. Behöver du hjälp av någon annan ögonspecialist, så hjälper vi dig vidare.
Hur upplevs mottagningen?
Kort väntetid
Vänligt bemötande
Professionell personal
Moderna och rena lokaler
Om Ögonspecialisterna i Malmö grå starr
Ögonspecialisterna i Malmö håller en hög standard med fokus på korta väntetider, vänligt bemötande och professionell vård. Lokalerna beskrivs som moderna och välstädade, och personalen som kunnig och tydlig i sin kommunikation. Några patienter nämner dock en brist i kommunikation från enstaka sjuksköterskor, vilket kan förbättras. Kliniken rekommenderas starkt för dem som söker vård för grå starr och ögonrelaterade problem.
Är du trött på glasögon och kontaktlinser? Du vet väl att du kan göra ett linsbyte för att slippa dem för gott? Vårda Ögon är en av de mest erfarna klinikerna inom området, och har genomfört linsoperationer sedan 1999. Här kan du läsa mer om vad de erbjuder!
Är du orolig för att drabbas av en ögonsjukdom, såsom grå starr eller grön starr? Hos Synsam kan du snabbt få tid hos en erfaren optiker som genomför en noggrann undersökning av din ögonhälsa.
HOSP-registret är Socialstyrelsens register över legitimerad vårdpersonal i Sverige. Läs hur vården.se använder HOSP för att säkerställa trygg och korrekt info.