Vi på ForMotion Ortopedteknik (tidigare TeamOlmed) sätter alltid dig som patient i fokus och vi erbjuder en hög tillgänglighet, delaktighet, kontinuitet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande.
Vi samarbetar med ett stort antal andra sjukhus, vårdcentraler, rehabenheter och vårdinrättningar.
Vårt kvalitetsarbete är mycket viktigt för oss och våra medarbetare arbetar...
Vårt kvalitetsarbete är mycket viktigt för oss och våra medarbetare arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet. Vår mission är att hjälpa fler människor till ett bättre liv.
Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.
Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Kontakta oss via telefon eller kontaktformulär via vår hemsida. Vi hjälper dig med en tid, av- eller omboka tid, beställa journalkopia eller kontakta oss om du har frågor.
Vi besvarar de gärna!
TeamOlmed i Norrköping uppskattas för sitt professionella och vänliga bemötande. Patienter uppskattar den hjälpsamma personalen och storleken på produktutbudet. Men vissa har upplevt förseningar vid bokade tider och nödvändig betalning trots remiss. Kliniken är väl lämpad för dem med ortopediska behov, inklusive skoinlägg och rehabilitering.
Professionellt och vänligt
Hjälpsam personal
Bra bemötande
Betalning trots remiss
Försening vid bokad tid
Stor produktutbud
Nöjd med behandling
ortopediska problem, skoinlägg, rehabilitering
*Sammanfattat från Google (14) & Hitta (2).
1.5
1 omdöme
1.5
Chent N.
11 sep, 2024
Får ej svar på frågor ,kolfiber sulan var för liten och ej fastsatt på inläggsulan