Välkommen till Blodcentralen, Visby lasarett Till oss kommer du för att lämna blod. Som blodgivare gör du en viktig insats och hjälper oss att fylla på vårt blodlager. Det blod som du ger kan användas i samband med operationer, transplantationer eller vid behandling av olika sjukdomar. Telefon bemannad: mån-tors ca 8-15 (i mån av tid, annars telefonsvarare) Även blodgivare från andra...
Även blodgivare från andra blodcentraler som är med i SBS (samverkande blodsystem) kan lämna blod på Gotland. Kontakta oss för att boka en tid.
Följ oss gärna på Facebook: Visby Blodcentral Blodcentralen, eller instagram: visby_blodcentral. Mer information om blodgivning hittar du också på www.geblod.nu/
Avdelningschef Klinisk kemi och Transfusionsmedicin: Lina Wendt