Synsam Hörsel Östersund

Synsam Hörsel Östersund

karta knapp bakgrund

Hagvägen 7a, Östersund

Öppet måndag från 08:00

Synsam Hörsel Östersund

Hörseltest

Pris: 250 kr

Om oss

Välkommen till Synsam Hörsel Östersund - Synsams hörselklinik i Östersund!

Hos Synsam Hörsel Östersund kan du som är 18 år och har nedsatt hörsel få hjälp. Synsam Hörsel Östersund är en privat hörselklinik, och det innebär att du inte behöver någon remiss för att boka en tid. Du hittar mottagningen på Lillänge Köpcentrum, Hagvägen 7A i Östersund.

Vi hjälper dig med din hörsel

Våra legitimerade audionomer kan hjälpa dig med allt från hörseltest och konsultation, till val och utprovning av hörapparater. Du som kund har vårt fulla fokus, och vi ser till att du får en hörapparat som är anpassad efter just dig och dina behov. Du kan också få hjälp om du lider av tinnitus, och vi har ett stort kontaktnät av vårdgivare dit vi kan slussa dig vidare vid behov. 

Vi hjälper dig med batterier till din hörapparat

Alla hörapparater är idag batteridrivna och drivs av specialbatterier. Vi på Synsam Hörsel Östersund kan erbjuda batterier till de allra flesta hörapparater. Du hör två ljudsignaler när det är dags att byta batterier, och ljudet upprepas tills batteriet tar slut och hörapparaten stängs då av. När det sker hörs fyra ljudsignaler som indikerar att hörapparaten har slutat att fungera. Välkommen till Synsam Hörsel Östersund, för hjälp med nya batterier till din hörapparat! - Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp och prisgaranti på samtliga hörapparater i sortimentet.

Om vi inte kan hjälpa dig med ditt hörselproblem slussar vi dig vidare till rätt vårdgivare. Vi har goda kontakter med externa öron-näsa-hals-specialister.

Välkommen att boka tid hos Synsam Hörsel Östersund idag!

Informationen uppdaterades 16:00 - 22 aug, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00

Om du har bokat besök innan ordinarie öppettid, möter audionomen upp dig utanför strax innan och släpper in dig.

Hemsida

Relaterade kategorier