NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus, men vi erbjuder också vård på Brinkåsens rättspsykiatriska anläggning och ett stort antal specialistmottagningar i vårt närområde. Våra 5 500 medarbetare erbjuder specialiserad vård till invånarna i hela Västra Götalandsregionen. Våra patienter kommer dock i huvudsak från Fyrbodals fjorton kommuner samt Lilla Edet.
Recensionerna av Uddevalla sjukhus visar att platsen oftast erbjuder ett vänligt bemötande och hjälpsam personal. Vården håller hög kvalitet och samarbetet mellan olika avdelningar fungerar smidigt. Dock nämns att vissa patienter har upplevt oprofessionellt bemötande och otydliga öppettider. Vissa problem med planering och telefonköer har också noterats.
Vänligt bemötande
Rökfritt område
Telefonköer
Otydliga öppettider
allmänvård, specialistvård
*Sammanfattat från Google (63).
Dan A.
24 mar, 2025
Behandlades på urologen i Uddevalla av Adin Osmenevic idag. Mycket professionellt, trevligt och effektivt.
Stort tack
Lena A.
7 okt, 2024
Så trevligt sjukhus. Hjälpsamma allt från receptionen till väktare. Alla som jag kom i kontakt med från förberedelsen inför op uppvaks personal och alla goa på avd 4 Ortopeden. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️