Norra Älvsborgs Länssjukhus NÄL, Trollhättan - Vården
God mat och ren miljö
Professionell hjälp vid akuten
Långa väntetider
Om Norra Älvsborgs Länssjukhus NÄL, Trollhättan
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus, men vi erbjuder också vård på Brinkåsens rättspsykiatriska anläggning och ett stort antal specialistmottagningar i vårt närområde. Våra 5 500 medarbetare erbjuder specialiserad vård till invånarna i hela Västra Götalandsregionen. Våra patienter kommer dock i huvudsak från Fyrbodals fjorton kommuner samt Lilla Edet.
Norra Älvsborgs Länssjukhus i Trollhättan uppvisar blandade recensioner. Många patienter prisar den hängivna och fantastiska personalen samt den renslipade miljön och goda maten. Akutmottagningen har fått beröm för professionellt och snabbt arbete. Däremot lyfts långa väntetider och brister i allergihanteringen fram som återkommande problem, och vissa upplever personalen som överarbetad. Betalad parkering har även noterats som en liten nackdel.