specialist care

Röntgen Värnamo sjukhus

Vi utför undersökningar av skelett, urinvägar, mag-/tarmkanalen, lungor och hjärta. Vi utför även datortomografier, kärlundersökningar och undersökningar med ultraljud samt med magnetkamera (MR). Hit kommer du på remiss från läkare. Du kan välja var i länet du vill göra din röntgenundersökning. DROP-IN FÖR SKELETT- OCH LUNGUNDERSÖKNINGAR Du kan komma när det passar dig på våra drop in-tider för lung- och skelettundersökningar. Drop-in gäller i tre veckor från det datum din läkare skickat remissen till röntgen. Därefter skickas remissen tillbaka. Det är läkaren som skrivit remissen som får svaret på undersökningen. Var beredd på att vänta om flera patienter kommer samtidigt, eller om en patient kommer in akut. Patienter som har bokat tid går också före. Drop in-tider Röntgen Värnamo sjukhus: Måndag-fredag 7:30-12:00. Har du frågor om drop-in, ring röntgens kundtjänst 010-241 04 00.
Öppettiderna gäller när receptionen är bemannad och öppen. Akut verksamhet bedrivs dygnet runt. Tidsbokade patienter kan få tid kvällar och helger och om receptionen inte är öppen så får man ringa på klockan vid vår akutentré.

Informationen uppdaterades 09:31 - 4 dec, 2024

Drop-in-tider

Radiologi, Ultraljudsverksamhet, MR-verksamhet, Datortomografiverksamhet

Röntgen Värnamo sjukhus är uppskattad för sin trevliga och serviceinriktade personal. Flera patienter upplever sjukhuset som fräscht och lugnt. Det finns olika avdelningar som tillgodoser patienternas behov. Dock anser några att det saknas något speciellt med sjukhuset, och enstaka patienter påpekar att vissa drycker under undersökningen inte är smakliga. Sammantaget är det en positiv upplevelse för de flesta patienterna.
Trevlig personal
Fräscht och lugnt
Positivt bemötande
Olika avdelningar
Ingen väntetid
Mindre gott att dricka
mag-/tarmkanalen, akut röntgen
*Sammanfattat från Google (14).