Välkommen till Järfälla Ungdomsmottagning! Vi har tystnadsplikt och alla besök hos oss är gratis. Vill du komma i kontakt med/eller boka en tid till en barnmorska logga in på appen Alltid Öppet, 1177 eller ring på telefontiden. Vill du komma i kontakt med en kurator kan du ringa oss under våra telefontider eller maila till ungdomsmottagningen@jarfalla.se Du kan också komma förbi oss så...
OBS! Under sommarperioden 23 juni till 15 augusti har vi ändrade tider för drop-in och ändrade öppettider
Du kan också komma förbi oss så hjälper vi dig!
Telefon kurator 08-580 28362 Telefon barnmorska 08-123 40740
Du kan även chatta och boka videobesök i appen Alltid Öppet. Om vi inte svarar i telefon när du ringer lämna gärna ett namn och telefonnummer så ringer vi upp så snart vi kan.