mental health

Ungdomsmottagning Heby Vårdcentral

Ungdomsmottagningen i Heby är öppen för alla mellan 13 och tills dagen du fyller 23 år. Vi som arbetar här har tystnadsplikt. Alla besök och tester är kostnadsfria. Vi som arbetar här är barnmorska, kurator och läkare. Vår mottagning finns centralt i Heby, inne på Heby vårdcentral. Vår mottagning har god fysisk tillgänglighet, läs mer under Det här kan du få hjälp med eller Vårt utbud nedan. På...
Ungdomsmottagning Heby Vårdcentral

Vecka 25 är Ungdomsmottagningen öppet på måndag. På tisdag och fredag har vi stängt. Vi har stängt vecka 26 till och med vecka 28. Du kan kontakta vilken ungdomsmottagning du vill. Hitta mottagningarna under rubriken " Det här kan du få hjälp med " längre ner på sidan. Du som har e-legitimation kan chatta med vårdpersonal via 1177 direkt, se länk bland våra E-tjänster.

På torsdagar är Ungdomsmottagningen öppet på Östervåla vårdcentral.

Informationen uppdaterades 08:02 - 27 maj, 2025

Torsdag
Onsdag
Måndag

Ungdomsmottagning

Ungdomsmottagningen på Heby Vårdcentral är centralt belägen och erbjuder gratis tjänster till ungdomar. Personalen är professionell och upprätthåller sekretess. Dock är vårdcentralen kritiserad för långa väntetider, begränsad tillgång till läkare och svårigheter att nå via telefon. Patienter har också rapporterat om otillräcklig information om medicinska behandlingar.
Central plats
Gratis besök och tester
Personal med tystnadsplikt
Långa väntetider
Svårt att nå via telefon
Brist på läkartider
Otillräcklig information om medicin
ungdomar, preventivmedel, tester
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (58), Google (4) & Facebook (1).