På Ungdomshälsan i Åtvidaberg arbetar barnmorskor och kurator. Vi finns för dig mellan 13 och 25 år och som vill ha hjälp med frågor om: - Relationer - Om du känner dig ledsen - Lust och olust - Sex och samlevnad - Preventivmedel - Akut p-piller - När du vill testa dig - Frågor om kroppen, hälsa eller livsstil - Du har funderingar över din sexualitet - Vi är HBTQ Diplomerade Tänk på att förlänga ditt recept på preventivmedel i god tid. Till oss bokar du tid via tel: 010-1059685 uppge att du vill komma till Åtvidaberg Välkommen! Vår personal har utbildning i HBTQI-frågor och arbetar för ett inkluderande bemötande. Vi vill att du ska känna dig trygg och välkommen oavsett kön, könsidentitet eller sexualitet.
Källa: HSA-katalogen
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Ungdomshälsan Åtvidaberg, Barn- och ungdomshälsan är en vårdmottagning i Åtvidaberg.
Mottagningen ligger på Adelswärdsgatan 2, Åtvidaberg, 59730 Åtvidaberg.

Penila papler är små, ofarliga knottror som sitter i en eller flera rader runt kanten på ollonet. De är vanliga, helt normala och beror inte på en könssjukdom.

Abortrådgivning innebär att du som gravid och du som är delaktig i graviditeten får prata med någon för att reda ut tankarna.