Visby lasarett är ett modernt akutsjukhus. Här finns i stort sett alla specialiteter som medicin, kirurgi, kardiologi, infektion, ögon, öron, barn, förlossning, gyn, ortopedi, operation, intensivvård, psykiatri med mera. Vid behov av akut vård på fastlandet finns en transportorganisation med helikopter. Tf Sjukhuschef Pontus Gustafsson
Gynekologiska avdelningen och mottagningen. Vill bara säga tack för allt ni gör och finns där. Tyvärr varit i kontakt med dom senaste året i olika omgångar och alla jag mött har varit underbara. Visat omtanke, professionalism och snabbt fått komma dit.
Även förlossningsavdelningen även om det var några år sedan. Oj så underbara och tacksam att jag fick föda hos just er.
Linnea A.
19 jan, 2025
Akuten är en katastrof och något man vill undvika. Finns inget positivt att tillägga.