Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen (BUP) erbjuder specialiserad psykiatrisk vård till barn och ungdomar mellan 0-17 år. Alla besök är avgiftsfria. Vi arbetar i nära samverkan med vårdnadshavare och Första linjens hälso- och sjukvård. BUP kan erbjuda bedömning, behandling och utredning vid nedstämdhet och depression, oro- och ångesttillstånd, svårigheter att reglera uppmärksamhets- och...
BUP kan erbjuda bedömning, behandling och utredning vid nedstämdhet och depression, oro- och ångesttillstånd, svårigheter att reglera uppmärksamhets- och aktivitetsnivå, beteendeproblem och trotsigt eller normbrytande beteende, annorlunda tankesätt och kommunikation, ätproblem, självskadande beteende, traumatiska upplevelser, psykos och bipolär sjukdom.
Om du inte har en pågående kontakt med oss vänder du dig först till En väg in, telefon 0498-26 88 00.
Kvällar och helger hänvisas till telefonnummer 1177. Vid akut livshotande tillstånd ring 112