Onkologimottagning

Välkommen till Onkologmottagningen Till oss remitteras patienter med diagnostiserad cancersjukdom. Här arbetar sjuksköterskor och onkologläkare, samt läkare med palliativ inriktning. Vi har även ett nära samarbete med Onkologavdelningen A3 samt andra kliniker, både på Visby Lasarett och Karolinska sjukhuset i Solna. En behandlingsplan upprättas och uppföljning med onkolog sker kontinuerligt...

Välkommen till Onkologmottagningen

En behandlingsplan upprättas och uppföljning med onkolog sker kontinuerligt under behandlingen.

Den palliativa mottagningen är specialiserade på symtomlindring.

Sjuksköterskor finns tillgängliga dagtid för rådgivning, uppföljning och planering kring den onkologiska behandlingen.

Hos oss finns det även en dagsjukvårdsenhet och där ges olika onkologiska behandlingar samt blodtransfusioner.

Kopplat till mottagningen finns även andra specialiteter såsom dietist, arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator.

Enhetschef Jenny Törnblom

Informationen uppdaterades 21:55 - 6 apr, 2025