Järva ungdomsmottagning logo
Ungdomsmottagning

Järva ungdomsmottagning

Välkommen till Järva Ungdomsmottagning! Vi finns för dig mellan 12-22år. Vi har tystnadsplikt. Alla besök är gratis. Hos oss kan du få hjälp med tex : Preventivmedel Graviditetstest Få akut p-piller Frågor om kroppen Testa dig för könssjukdomar Prata med någon om du känner dig nedstämd eller har ångest. Frågor om sexualitet och relationer Få gratis kondomer Kontakta kurator på mottagningen: Om...
Järva ungdomsmottagning

Från och med tisdag den 24/6 har vi ändrade drop in tider! Tisdagar 13-14 och torsdagar 13-14 (kom i tid då det är begränsat antal platser) Ändrade öppettider i sommar: v 29 öppet måndag och tisdag (stängt onsdag - fredag) v 30 öppet måndag och tisdag (stängt onsdag - fredag) v 31 öppet tisdag (stängt måndag, onsdag - fredag) v 32 öppet måndag och tisdag (stängt onsdag - fredag) Stängda dagar är vi i Vällingby på Västerorts Ungdomsmottagning Det pågår reparation av fasaden kring mottagningen varför huset har täckts in med byggnadsställningar och det ser otillgängligt ut från utsidan.

Välkommen till Järva Ungdomsmottagning!
Vi finns för dig mellan 12-22år. Vi har tystnadsplikt. Alla besök är gratis.
Hos oss kan du få hjälp med tex :
Preventivmedel
Graviditetstest
Få akut p-piller
Frågor om kroppen
Testa dig för könssjukdomar
Prata med någon om du känner dig nedstämd eller har ångest.
Frågor om sexualitet och relationer
Få gratis kondomer

Kontakta kurator på mottagningen:

Om du vill boka besök hos en kurator på mottagningen, så kan du ringa på 08-12336020 under vår telefontid alla vardagar mellan kl 11-12.
Eller så kan du skicka sms eller tala in meddelande direkt till någon av oss kuratorer. Vi har gemensam kö, så det räcker att höra av sig till den av oss.

Kristoffer 076-120 10 90 (Semester 6/8 - 24/8)
Natasha 076-120 20 83 (Semester 5/7 - 10/8)
Emma 076-120 13 86 ( Semester 12/7 - 19/8)

Informationen uppdaterades 09:16 - 26 jun, 2025

Torsdag