Capio Ortho Center Stockholm logo
Ortoped

Capio Ortho Center Stockholm

Capio Ortho Center Stockholm AB är ett privatägt vårdföretag som varit verksamma på Löwenströmska sjukhuset sedan 1997. Verksamheten är fokuserad på ledproteskirurgi i höft- och knäled där vi är en av Sveriges största aktörer. Kliniken består av mottagning, vårdavdelning och operationsavdelning i fräscha lokaler med modern utrustning. Vårt mål är en obruten vårdkedja där du som patient ska känna...
Capio Ortho Center Stockholm

Kliniken består av mottagning, vårdavdelning och operationsavdelning i fräscha lokaler med modern utrustning. Vårt mål är en obruten vårdkedja där du som patient ska känna dig trygg från första besöket på vår mottagning till utskrivningen efter operation. Oftast stannar man kvar på vårdavdelningen ett dygn efter operationen men dagkirurgi, där man kan åka hem samma dag som operationen, nyttjas också i vissa fall.
Våra rutinerade, specialistkompetenta medarbetare har god omvårdnad, hög medicinsk kvalitet och läkarkontinuitet som högsta prioritet.

Informationen uppdaterades 08:03 - 15 nov, 2024

Här kan du se omdömen som Capio Ortho Center Stockholm har fått i Nationella Patientenkäten.

Ortopedi