Västerorts ungdomsmottagning logo
Ungdomsmottagning

Västerorts ungdomsmottagning

Alla besök hos oss är gratis och vi har tystnadsplikt. På ungdomsmottagningar arbetar både medicinsk personal såsom barnmorskor och läkare samt samtalspersonal såsom kuratorer. Exempel på vad du kan få hjälp med är: testning av könssjukdomar, preventivmedel, akut p-piller, frågor kring kropp och mående, oro, stress, nedstämdhet. Du är alltid välkommen att kontakta oss. Kontakta kurator: Du kan...
Västerorts ungdomsmottagning

Alla besök hos oss är gratis och vi har tystnadsplikt.

Kontakta kurator:
Du kan skicka sms eller tala in meddelande till oss. Vi har gemensam kö, så det räcker att höra av sig till en av oss.
Bredvid kuratorns namn och telefonnummer står när de jobbar i sommar. Sms till kurator som inte är på plats kommer inte kunna besvaras. 18:e augusti är alla kuratorer tillbaka från sommarsemester.
Per 076-1205439 (14/7-15/8)
Eva 076-1205395 (23:e juni - 11:e juli)
Isabel 076-1204356 (23-27:e juni) (7:e aug - 15:e aug)
Anna 076-1205380 (21:a juli - 15:e aug)
Saini 076-1205397 (24:e juni-9:e juli)

Informationen uppdaterades 13:01 - 23 jun, 2025

Tisdag - Torsdag
Måndag

Drop-in-tider

Onsdag
Måndag

Ungdomsmottagning

Västerorts ungdomsmottagning får beröm för sin vänliga och professionella personal, som ger ett bra bemötande och erbjuder en rad tjänster för ungdomars hälsa och välmående. Flera kommenterar dock svårigheter att hitta till mottagningen samt problem med bokningar, vilket kan förbättras. Viss kritik riktas mot otillräcklig smärtlindring under behandling.
Vänlig personal
Professionell service
Bra bemötande
Fastighetskuvert med kondomer
Svårt att hitta
Otillräcklig smärtlindring
Bokningsproblem
ungdomar, preventivmedel, könssjukdomstester
*Sammanfattat från Google (11).