Hjälpmedel Stockholm tillhandahåller hjälpmedel som underlättar vardagen för dig med rörelsehinder. När du eller din närstående är i behov av hjälpmedel kontaktar du din vårdcentral eller rehabiliteringsmottagning som hjälper dig att komma i kontakt med en förskrivare av hjälpmedel.
Hos oss möter du erfarna medarbetare, handläggare, hjälpmedelskonsulenter och tekniker. Vi hjälper dig med utprovning, anpassning, reparation och service av ditt hjälpmedel.
Vi är en av Region Stockholms hjälpmedelsverksamheter. Vi köper in, lagerhåller och reparerar hjälpmedel. Vi utbildar och stöttar förskrivare i deras arbete och vi levererar hjälpmedel i hela Stockholm. Välkommen till oss.
Hjälpmedel Stockholm erbjuder vänlig och snabb service, med professionell och kunnig personal som bemöter besökarna på ett bra sätt. Många uppskattar den snabba hjälp de får och den lösningsinriktade attityden. Några påpekar dock behov av bättre skyltning och fler handikapparkeringar, samt att det ibland kan vara svårt att hitta rätt. Väntetiden kan också vara lång för vissa besökare. Trots dessa nackdelar är det en eftertraktad plats för dem som behöver hjälpmedel.
Vänlig och snabb hjälp
Få handikapparkeringar
Lång väntetid ibland
Svårigheter att hitta rätt
Äldre, funktionshindrade, hjälpmedelsbehov
*Sammanfattat från Google (88).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Vänlig och snabb hjälp
Få handikapparkeringar
Lång väntetid ibland
Svårigheter att hitta rätt
Äldre, funktionshindrade, hjälpmedelsbehov
*Sammanfattat från Google (88).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!