primary care

Capio Vårdcentral Viksjö

Capio Vårdcentral Viksjö När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året runt, fram till klockan 22. När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden via Capio Go alla dagar, året runt, fram till klockan 22. Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare:...

Aktuell information

Drop-in på Lab, har sommartider 23/6-24/8. Då är det öppet mån-fre 07.30-12.00

Capio Vårdcentral Viksjö

När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden via Capio Go alla dagar, året runt, fram till klockan 22. Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare: https://capio.se/digitala-tjanster/capio-go/

Informationen uppdaterades 08:59 - 9 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Viksjö har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Endast provtagning

Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, barn och ungdom, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, vuxna, Allmänmedicin, Tobaksavvänjning, primärvård, Kuratorsverksamhet, Distriktssköterskeverksamhet, Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19

3.4
4.5
Suzi Z.
8 jun, 2024
Jag är så nöjd med Dr. Victoria Rouzdar. Hon är den bästa doktorn jag har gått till. Hon är alltid tillgänglig och mycket proffesionell, noggrann och mycket duktig.
Mathias B.
20 apr, 2024
Jag har aldrig haft en bra upplevelse där, hade en gång läkare ramesh som va bra, och kompetent men resten inte alls lyhörda. Hade kommit till Victoria Rouzdar en gång tyckte första mötet va ok, sen blev det rörigt med mediciner hon va inte lyhörd. Trist inte nöjd