HandCenter Malmö logo
Handkirurg

HandCenter Malmö

HandCenter Malmö är en komplett handkirurgisk klinik som utreder och behandlar alla diagnoser inom handkirurgi. Hos HandCenter Malmö arbetar bara specialister i handkirurgi med bred erfarenhet. Till vår mottagning kan du söka på följande sätt: Privatbetalande vård. Du som vill söka vård hos oss privat behöver ingen remiss och du står själv för alla kostnader så som röntgenundersökning,...
HandCenter Malmö

Till vår mottagning kan du söka på följande sätt: Privatbetalande vård. Du som vill söka vård hos oss privat behöver ingen remiss och du står själv för alla kostnader så som röntgenundersökning, provtagning, behandlingar och operation mm. Frikort gäller inte. Sjukvårdsförsäkring: Om du har en privat sjukvårdsförsäkring kan du söka vård hos oss. Vi har avtal med alla försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag för vidare handläggning. Via vårdgaranti: Läs om vårdgarantin här: http://www.handcenter.se/vardgaranti-oresund/ Läs om fria vårdvalet här: http://www.handcenter.se/fria-vardvalet-oresund/

Informationen uppdaterades 06:22 - 24 apr, 2025

Handkirurgi

1 omdöme
Mona S.
27 feb, 2025
Bästa kliniken. Fin vård och kommunikation. Även som nyopererad när jag var utomlands fick jag snabba svar på mina frågor via mail. Johanna sjukgymnast är proffs och Jerker läkare så himla bra. Tack ifrån Mig som är så nöjd. Ni är bäst men jag hoppas jag slipper komma tillbaka😂