Ungdomsmottagningen Malmö logo
Ungdomsmottagning

Ungdomsmottagningen Malmö

Till oss kommer du som är mellan 12 och 22 år och har frågor om kroppen, könssjukdomar, sex, relationer eller skydd mot graviditet. Du kan också få stöd om du mår dåligt och behöver prata med någon. Ditt besök hos oss är gratis och vi som arbetar här har tystnadsplikt. Alla våra medarbetare har kunskap om HBTQ+ frågor.
Ungdomsmottagningen Malmö

Torsdagen den 19 juni stänger Ungdomsmottagningen Malmö och UM Skåne online kl 15.00. Obs! Vi har stängt på midsommarafton fredagen den 20 juni. I sommar har vi Drop-In torsdagar 10.00-11.30

Informationen uppdaterades 08:24 - 13 jun, 2025

Torsdag
Telefonsvarare
Måndag - Onsdag

Drop-in-tider

Torsdag

Ungdomsmottagning

Ungdomsmottagningen i Malmö erbjuder gratis besök och har kunnig personal inom HBTQ+ frågor, vilket många uppskattar. Tyvärr upplever många besökare att personalen kan vara otrevlig och att det är svårt att få kontakt via telefon. Begränsade bokningstider och ett svalt bemötande i receptionen är ytterligare kritik som framkommit. Trots dessa problem finns det de som rekommenderar mottagningen för bra vård och stöd.
Gratis besök
Tystnadsplikt garanterad
HBTQ+ kunskap
Otrevlig personal
Svårt att nå per telefon
Begränsade bokningstider
Kallt bemötande
ungdomar, sexuell hälsa, psykiskt stöd
*Sammanfattat från Google (15).