Thoraxavdelning intensivvård Lund logo
Intensivvård

Thoraxavdelning intensivvård Lund

Vi tar hand om dig som har gjort en transplantation eller som har opererat hjärtat, lungorna eller bröstkorgen. Hit kommer också du som har fått en konstgjord lunga. Hos oss får du vård tills du kan flyttas till en vanlig vårdavdelning. Om du har vårdats hos oss i mer än fem dygn så kommer du att bjudas in till vårt uppföljningsteam en tid efter utskrivningen, för att ge dig en ökad förståelse...
Thoraxavdelning intensivvård Lund

Om du har vårdats hos oss i mer än fem dygn så kommer du att bjudas in till vårt uppföljningsteam en tid efter utskrivningen, för att ge dig en ökad förståelse för vad du har genomgått i samband med operationen.

Informationen uppdaterades 13:18 - 26 mar, 2025

Intensivvård, thorax, Transplantationsverksamhet

Intensivvårdsavdelningen har fått höga betyg för deras professionella och omsorgsfulla vård. Många patienter känner att deras hälsa förbättrats betydligt efter vårdtiden här, och flera uttrycker tacksamhet över avdelningens förmåga att rädda liv. Dock har någon haft svårt att besöka personalen efter utskrivning.
Förbättring i hälsa
Räddade liv
Svårt att besöka efter utskrivning
hjärtoperation, transplantation, akut vård
*Sammanfattat från Google (11).