Uppsala Närakut Aleris

karta knapp bakgrund

Dragarbrunnsgatan 72 A, 6 tr, Uppsala, 75320

Öppet idag från 07:00

Om oss

Vi hjälper dig med skador och tillstånd som inte kan vänta till nästa dag – oavsett om det är fysiskt eller psykiskt. Du behöver inte boka tid. När du kommer får du bedömning av sjuksköterska. Vid akut kris, oro eller ångest finns möjlighet till samtal med kurator oavsett tidigare psykosociala kontakter. Ortopedakut för dig som är 15 år och äldre och har akut skada på händer, fötter, axlar och knän. Om du har långvariga besvär som till exempel värk som inte går över, behov av sjukskrivning eller förnya recept ska du kontakta din vårdcentral. Mottagningen arbetar på uppdrag av Region Uppsala. Högkostnadskort och frikort gäller.

Informationen uppdaterades 14:00 - 23 okt, 2023

ANNONS

Capio Go - Trygg vård genom hela livet

Få hjälp direkt via vår app!

• Vård inom 15 min
  • Tid på vårdcentral inom 24 timmar
  • Öppet året runt

Få hjälp via Capio Go redan idag

ANNONS

Vill du veta hur din kropp mår? Boka en hälsokontroll hos Svensk Provtagning!

Svensk Provtagning erbjuder

• ett stort utbud av hälsokontroller i olika omfattning
  • provsvar inom 5-7 dagar
  • över 155 provtagningsenheter från Kiruna i norr till Malmö i söder.
Boka hälsokontroll hos Svensk provtagning

1.89 av 5
2.33 av 5
2.22 av 5
1.89 av 5
2.08 av 5

Baserat på 9 omdömen

21 okt, 2022

Fantastiskt gäng ❤️som tog hand om mig och min lunginflammation 💊

15 sep, 2022

De skulle dra benpipor i rätt läge pga handledsbrott. Har aldrig någonsin upplevt sådan smärta tidigare! Kunde inre stå ut med smärtan utan att skrika; ovärdigt! Enligt läkare jag senare träffat ska patienten bedövas vid en sådan åtgärd.

29 jul, 2022

Behövde ha ett nytt recept på smärtlindring till halsen.Läkaren jag fick träffa efter mycket om och men skrev ut sugtabletter som inte finns på apoteken. Apoteket ringer upp läkaren för att byta till något annat. Får till svar: Jag har inte tid. Ska det vara så här? Fick hjälp av en läkare på mammas jobb.

26 jul, 2022

sjukskörterskan gäspade medans han pratade med mig, var okunnig och onitresserade. Men jag tror att om jag presenterade en BigMac till honom så skulle han vakna till liv.

3 jun, 2022

Vägrade låta mig komma in, hänvisade mig till vårdcentralen. Sökte hjälp på annan närakut, hade lunginflamation.

Kontakt och öppettider

Måndag - Söndag:07:00 - 23:00

Telefonnummer

Hemsida

Verksamheten är verksam inom

Akutverksamhet med basåtagande i primärvård