Öron-näsa-halsmottagning Sundsvall

Vi bedriver Öron-, näs- och halssjukvård för patienter i länet. Våra mottagningar finns i Sundsvall, Örnsköldsvik och Sollefteå. I Sundsvall finns akut- och mottagningsverksamhet, operationer i öppenvård och slutenvård samt allergiverksamhet för vuxna. Kliniken har ett nära samarbete med Landstingets Hörselvård och dess Hörcentraler i Sundsvall, Härnösand och Sollefteå. Till oss kommer patienter...
Öron-näsa-halsmottagning Sundsvall

Under semesterperioden 23/6 till 8/8 kommer telefonrådgivningen vara uppe fram till lunch.

Till oss kommer patienter som har problem med bland annat:
- Komplicerade infektioner i övre luftvägar och öron-, näs- och halsområdet.
- Kroniska inflammatoriska sjukdomar och allergiska tillstånd i öron-, näs- och halsområdet.
- Neurologiska sjukdomar i hörsel- och balansnerver, känselnerver och muskelstyrande nerver i ansikte, svalg och talapparat.
- Tumörer i öron-, näs- och halsområdet inklusive mat- och luftstrupe.
- Främmande föremål i öron, näsa, svalg, mat- och luftstrupe.
- Medfödda och förvärvade anatomiska defekter inom öron-, näs och halsområdet.
- Skador inom huvud- och halsområdet (utom, hjärna, ryggmärg och tänder).
- Hörselnedsättningar och dövhet.
- Röst,- tal-, språk- och kommunikationsproblem.
- Sväljningssvårigheter.
- Snarkningsproblematik.

Informationen uppdaterades 14:32 - 17 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Öron-näsa-halsmottagning Sundsvall har fått i Nationella Patientenkäten.

+466018#### Visa nummer

Akutverksamhet vid sjukhus, öron-, näs- och halssjukvård, Öron-, näs- och halssjukvård, Sjukhus (BT)

4.3
1 omdöme
4.3
Amanda S.
14 dec, 2024
Jag är nöjd med hur snabbt jag fick tid och hjälp till operation. Inte för mycket snack innan utan mer, ta tag i problemet direkt så jag inte hann att gruva mig och hitta på egna svar i mitt huvud.