specialist care

Barnlöshetsmottagning Västerbotten

På barnlöshetsmottagningen arbetar vi med rådgivning, utredning och behandling av ofrivillig barnlöshet. Vårt basteam är placerat i Skellefteå, men medarbetare finns även i Umeå och Lycksele. Vårt arbetssätt är i huvudsak kommunikation via våra e-tjänster. Söker du ditt ursprung från donationsbehandling i Västerbotten mellan 1985-2002 så är det till oss du ska vända dig.

Aktuell information

Under perioden 31 mars till 17 augusti tar vi inte emot anmälningar för infertilitetsutredning. Anmälan för utredning öppnar igen måndag 18 augusti.

Informationen uppdaterades 09:33 - 1 apr, 2025

Reproduktionsmedicin

1.3
Lina E.
5 jan, 2024
Bedrövligt och oacceptabelt bemötande från personal som använder sig av härskartekniker i digital kommunikation.
1.8
Ebba L.
11 nov, 2022
Sämsta! Precis som tidigare skrivit, ett lotteri om vem som bli godkänd och inte. Bara för man har en diagnos som påverkar psyket så bli man nekad direkt och dömd att bli en fara och dålig mamma… sedan även om man ha dåligt jobb eller plötsligt blivit uppsagd.