Capio Läkargruppen Kirurgmottagningen logo
Sjukhus

Capio Läkargruppen Kirurgmottagningen

På kirurgmottagningen behandlar vi patienter med ljumsk- och navelbråck, ändtarmsbesvär, pilonidalcystor, åderbråck samt magbesvär. Vi utför bedömning och borttagning av hudförändringar samt opererar nageltrång. Vi har snabba tider till de flesta operationer. Läs om hur du söker till oss på vår webbplats, se länk ovan.

Informationen uppdaterades 11:30 - 27 maj, 2024

Här kan du se omdömen som Capio Läkargruppen Kirurgmottagningen har fått i Nationella Patientenkäten.

95%

Kirurgi, Sjukhus (BT)

Capio Läkargruppen Kirurgmottagningen får beröm för deras trevliga och professionella personal och den lugna och trygga miljön de erbjuder. Många patienter uppskattar även de snabba operationstiderna och anser att bemötandet är gott och informativt. Däremot uppkommer kritik angående långa väntetider, särskilt när det gäller remisser och kontakt med vissa mottagningar, samt om brister i kommunikationen med patienterna. Några anser också att vårdhanteringen kan kännas vårdslös i specifika fall.
Trevlig och professionell personal
Trygg och lugn miljö
Effektiv mottagning
Bra förklaringar och information
Missnöje med remisshantering
Vårdslös hantering av vissa ärenden
Allmän kirurgi, barn, snabb operation
*Sammanfattat från Google (26) & Hitta (8).