På Sankt Görans gatan 126 i Stockholm hittar du Specialistcenter Scandinavia Stockholm. Vi är en specialistklinik inom ortopedi som erbjuder ett heltäckande utbud av ortopediska operationer av fot, hand, axel och knä. Du hittar Specialistcenter Scandinavia på flera orter runt om i Mälardalen och vi välkomnar alla till våra mottagningar.
Hos Specialistcenter Scandinavia Stockholm kan du bland annat få hjälp med:
Knäledsartros
Hallux valgus
Hammartå
Hälsenebesvär
Artros i mellan- och bakfot
Skräddarknuta
Ganglion
Plattfot
Specialistcenter Scandinavia finns inte bara i Stockholm, utan har mottagningar på flera ställen runt Mälardalen. Du hittar oss i:
Eskilstuna
Uppsala
Västerås
Örebro
Malmö
Till oss kan du komma på remiss från vårdcentral eller fysioterapeut / sjukgymnast. Om du inte har remiss kan du också välja att fylla i en egenremiss, vilket du enkelt gör direkt hos Specialistcenter Scandinavia. I en egenremiss beskriver du själv dina besvär och skickar till oss. När du skickat in din egenremiss får du återkoppling från Specialistcenter Scandinavia Stockholm om nästa steg. Notera även att du kan bara göra ryggbedömningar (vid till exempel diskbråck) hos Specialistcenter Scandinavia Stockholm om du har gjort en magnetkameraröntgen som är högst ett år gammal.
Hos Specialistcenter Scandinavia Stockholm gäller högkostnadsskydd och frikort.
Varmt välkommen till Specialistcenter Scandinavia Stockholm!
Informationen uppdaterades 14:36 - 17 jan, 2024