PÄ Sankt Görans gatan 126 i Stockholm hittar du Specialistcenter Scandinavia Stockholm. Vi Àr en specialistklinik inom ortopedi som erbjuder ett heltÀckande utbud av ortopediska operationer av fot, hand, axel och knÀ. Du hittar Specialistcenter Scandinavia pÄ flera orter runt om i MÀlardalen och vi vÀlkomnar alla till vÄra mottagningar.
Hos Specialistcenter Scandinavia Stockholm kan du bland annat fÄ hjÀlp med:
KnÀledsartros
Hallux valgus
HammartÄ
HÀlsenebesvÀr
Artros i mellan- och bakfot
SkrÀddarknuta
Ganglion
Plattfot
Specialistcenter Scandinavia finns inte bara i Stockholm, utan har mottagningar pÄ flera stÀllen runt MÀlardalen. Du hittar oss i:
Eskilstuna
Uppsala
VÀsterÄs
Ărebro
Malmö
Till oss kan du komma pÄ remiss frÄn vÄrdcentral eller fysioterapeut / sjukgymnast. Om du inte har remiss kan du ocksÄ vÀlja att fylla i en egenremiss, vilket du enkelt gör direkt hos Specialistcenter Scandinavia. I en egenremiss beskriver du sjÀlv dina besvÀr och skickar till oss. NÀr du skickat in din egenremiss fÄr du Äterkoppling frÄn Specialistcenter Scandinavia Stockholm om nÀsta steg. Notera Àven att du kan bara göra ryggbedömningar (vid till exempel diskbrÄck) hos Specialistcenter Scandinavia Stockholm om du har gjort en magnetkameraröntgen som Àr högst ett Är gammal.
Hos Specialistcenter Scandinavia Stockholm gÀller högkostnadsskydd och frikort.
Varmt vÀlkommen till Specialistcenter Scandinavia Stockholm!
Informationen uppdaterades 14:36 - 17 jan, 2024