specialist care

Teamet för kognitiv medicin och geriatrik Mälarsjukhuset, Medicinkliniken Mälarsjukhuset

Teamet för kognitiv medicin och geriatrik Vi är specialiserade på att utreda olika tillstånd med påverkan på minne och tänkande. Vi utreder, ställer diagnos, behandlar och ger stöd utifrån patientens individuella livssituation. Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterska, neuropsykolog, kurator och arbetsterapeut. Vi värnar om att säkerställa information till patient/närstående och andra...

Teamet för kognitiv medicin och geriatrik
Vi värnar om att säkerställa information till patient/närstående och andra vårdgivare

Remiss inkommer främst från primärvård som dessförinnan gör en grundläggande bedömning.
Som patient har du även möjlighet att få egenremiss bedömd.

Informationen uppdaterades 07:24 - 9 apr, 2025

Geriatrik