På Ortopedmottagningen bedömer och behandlar vi besvär och skador i skelett, muskler och leder. Vi har specialistkompetens inom axel och armbåge, hand, höft och knä samt frakturkirurgi.
Vi tar emot patienter som kommer på uppföljning efter besök på vår akutmottagning eller via remiss från annan vårdgivare. För nybesök krävs remiss.
Vi har fysioterapeuter, arbetsterapeuter och handterapeuter i...
Vi har fysioterapeuter, arbetsterapeuter och handterapeuter i direkt anslutning till mottagningen.
Vi har även en poliklinisk operationsenhet där vi utför mindre operationer i lokalbedövning. Nu lanserar vi ett antal informationsfilmer till dig som patient, som du kan se på vår hemsida.Höftplastik: https://medfilm.se/capiostgoran/film/H%C3%B6ftledsplastik
Recensionerna av Ortopedmottagningen på Capio S:t Görans Sjukhus bjuder på blandade upplevelser. Många patienter berömmer personalens professionella och trevliga bemötande, samt de rena och välorganiserade lokalerna. Vissa nämner också den snabba och effektiva vården. Å andra sidan upplever några patienter långa väntetider och bristande kommunikation. Sammanlagt verkar kliniken vara särskilt lämplig för dem som söker akutvård och specialistvård inom ortopedi.
Professionell personal
Blandade patientupplevelser
Kort väntetid
Dyr parkering
akutvård, ortopedisk specialistvård, rehab
*Sammanfattat från Google (292) & Facebook (5).
Per L.
9 okt, 2023
Tack, kommer gärna tillbaka…härligt, vänligt team som tog väl hand om mig trots att mina besvär och relaterade ingrepp var av enklaste slag. Stort tack!