specialist care

Ortopedkliniken

Vi erbjuder bedömning och operation av så gott som alla ortopediska åkommor. Vi har goda resultat i nationella kvalitetsregister och driver en bred och väl utvecklad verksamhet inom hela det ortopediska området. Vi har mottagnings- och operationsverksamhet i Västerås och Köping. Akuta fall tas emot vid akutmottagningen på Västmanlands sjukhus Västerås. Kliniken har också ett samverkansavtal med Uppsala Akademiska Sjukhus för de få diagnosgrupper som inte kan bli opererade i Västmanland.

Informationen uppdaterades 13:37 - 5 jun, 2025

Ortopedi

Sandra A.
3 dec, 2024
Tack alla på ortopeden för den perfekts omvårdnaden efter min fotfraktur. Ni är grymma allihop ❤️
Carola W.
1 okt, 2023
Har opererat båda mina händer för karpaltunnelsyndrom här, ett för ett år sen och ett nu. Olika läkare men båda läkarna och all personal jag träffat från receptioner till operationer har varit underbara båda gångerna.