Solna Dental - Huvudstatandläkarna logo
1/7
Tandläkare

Solna Dental - Huvudstatandläkarna

Vi står för högkvalitativ tandvård, med inriktning på frisk munhälsa, till förmånliga priser. Vi erbjuder all form av tandvård, även akuttandvård på en och samma klinik. Hos oss bemöts Du professionellt och med omtanke av ett kunnigt, svenskutbildat tandvårdsteam. Våra värderingar Du kommer alltid att träffa samma tandläkare. Vår ambition är att bedriva högkvalitativ tandvård, med...
08.10Tis 17/6
13.00Mån 16/6
09.15Tis 17/6
09.30Ons 18/6

Våra värderingar

Du kommer alltid att träffa samma tandläkare. Vår ambition är att bedriva högkvalitativ tandvård, med förankring i vetenskapliga och beprövade principer, där patientens bästa står i centrum. Vi är lyhörda för dina önskemål, och gör vårt bästa för att uppfylla dina behov.

Våra lokaler

Du hittar oss i moderna och nyrenoverade lokaler i Huvudsta med goda kommunikationsmöjligheter.

Vi är anslutna till Försäkringskassan och medlemmar i Sveriges Tandläkarförbund och Privattandläkarna.

Välkommen till Solna Dental – Huvudstatandläkarna!

Informationen uppdaterades 09:07 - 27 mar, 2025

Frågor och svar

Fråga ställd 15:23 - 3 apr, 2014
Har ni inga helproteser???
svarar:
Hej Thomas ! Ja det har vi. Hälsningar, Solna Dental.

Måndag - Tisdag
Onsdag - Torsdag

Recensionerna av Solna Dental visar att personalen där ofta är vänlig och trevlig, och lokalerna hålls fräscha. Det är också lätt att boka tider och få akut hjälp. Flera patienter uppskattar hur proffsigt arbete som utförs, särskilt när det gäller att hantera tandläkarskräck. Dock finns klagomål på kommunikationsproblem och bristande bemötande samt att vissa tandarbeten och kostnadsförändringar kunde ha varit bättre hanterade.
Vänlig och trevlig personal
Klagomål på bemötande
Dåliga tandarbeten
Prisökningar utan klarhet
Vuxna, tandläkarskräck, akut tandvård
*Sammanfattat från Google (28), Muntra (8) & Vården (6).

4.9
Susan T.
14 feb, 2024
Super nöjd, rekommenderar starkt.
4.5
Anna N.
2 maj, 2020
Jag var väldigt nöjd med Sam och Ivana. Jag hade stora problem med mina tänder, de har fixat allt.Bra bemötande, var väldigt lätt att boka tid.