karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
4
1

Sömnutredningsverksamhet i Kvillebäcken

På vården.se kan du jämföra 3 Sömnutredningsverksamheter i Kvillebäcken. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
6 mottagningar i närheten av Kvillebäcken

Vad har sömnutredningsverksamheter i Kvillebäcken för snittbetyg?

I Kvillebäcken ligger snittbetyget för sömnutredningsverksamheter på 1.38, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din sömnutredningsverksamhet? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och sömnutredningsverksamheter i Kvillebäcken.

Vilken sömnutredningsverksamhet är bäst i Kvillebäcken?

Att välja vilken sömnutredningsverksamhet i Kvillebäcken du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra sömnutredningsverksamheter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De sömnutredningsverksamheter med bästa snittbetyg i Kvillebäcken på Vården.se är:

Vilka sömnutredningsverksamheter i Kvillebäcken har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa sömnutredningsverksamheter:

Vad är en sömnutredningsverksamhet?

En sömnutredningsverksamhet är en verksamhet inom hälso- och sjukvården som är specialiserad på sömnutredningar och att diagnostisera och behandla sömnrelaterade störningar. Om du har sömnproblem såsom sömnapné, insomnia, narkolepsi eller parasomnier kan du söka dig till en verksamhet som erbjuder sömnutredning.

Vilka arbetar på en sömnutredningsverksamhet?

På en sömnutredningsverksamhet arbetar ett team av olika yrkespersoner som tillsammans kan ge dig en komplett utredning och diagnostisera sömnsjukdomar. På en sömnutredningsverksamhet arbetar sömnmedicinska läkare, som är specialister inom området och kan göra diagnoser baserat på patientens symptom och testresultat. Utöver läkarna så jobbar även ofta sjuksköterskor, sömnforskare, tekniker, psykologer, psykiatriker och dietister på en sömnutredningsverksamhet.