karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
6
0
Specialistområden

Röntgenläkare i Köping

På vården.se kan du jämföra 1 Röntgenläkare i Köping. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
6 mottagningar i närheten av Köping

Vad har röntgenläkare i Köping för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på röntgenläkare i Köping. Lämna gärna ett omdöme om just din röntgenläkare i Köping så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken röntgenläkare är bäst i Köping?

Eftersom det inte finns några omdömen på röntgenläkare i Köping idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken röntgenläkare som passar bäst för just dig.

Vilka röntgenläkare i Köping har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga röntgenläkare i Köping som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en röntgenläkare på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en röntgenläkare?

En röntgenläkare, även känd som radiolog och röntgenolog, är en medicinsk specialist inom området radiologi. Röntgenläkare arbetar främst på sjukhus och kliniker där de bedömer och rapporterar resultaten av bildundersökningar från röntgenundersökningar. De spelar en viktig roll i att identifiera avvikelser, sjukdomar eller skador i kroppen genom att noggrant analysera bilderna och ställa korrekta diagnoser. Röntgenläkare arbetar oftast tillsammans med annan vårdpersonal, såsom kirurger och onkologer.

Vad gör en röntgenläkare?

Deras huvudsakliga arbetsuppgift är att tolka bilder från olika former av röntgenundersökningar för att identifiera eventuella avvikelser, skador eller sjukdomar. En röntgenläkare arbetar oftast med ultraljud, CT, MRT och konventionell radiologi. Deras arbete bidrar till att ge viktig information till andra vårdpersonal för att planera och genomföra lämpliga behandlingar och ingrepp.