karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Neonatalavdelning i Halmstad

På vården.se kan du jämföra 1 Neonatalavdelningar i Halmstad. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
1 mottagning i närheten av Halmstad

Vad har neonatalavdelningar i Halmstad för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på neonatalavdelning i Halmstad. Lämna gärna ett omdöme om just din neonatalavdelning i Halmstad så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken neonatalavdelningar är bäst i Halmstad?

Eftersom det inte finns några omdömen på neonatalavdelningar i Halmstad idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken neonatalavdelningar som passar bäst för just dig.

Vilka neonatalavdelningar i Halmstad har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga neonatalavdelningar i Halmstad som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en neonatalavdelning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en neonatalavdelning?

En neonatalavdelning, eller Neo, är en avdelning på sjukhuset som är specialiserad på vård för prematurbarn, det vill säga för tidigt födda barn, och nyfödda barn med medicinska komplikationer. På neonatalen arbetar barnläkare, barnsjuksköterskor och i vissa fall barnsköterskor. Neo är utrustad med avancerad medicinsk utrustning och specialutbildad personal för att kunna ge den bästa vården till de allra minsta.

Vilka barn hamnar på neonatalavdelningen?

Barn som hamnar på neonatalavdelningen är de som behöver extra vård och övervakning på grund av prematur födsel (födsel före 37 graviditetsveckor), låg födelsevikt, andningsproblem, hjärtproblem, infektioner, svårigheter att äta eller som behöver annan medicinsk behandling. Prematurbarn får ofta ligga i kuvös på neonatalavdelningen, och vissa barn behöver sondmatning.

Hur länge stannar man på Neo?

Längden av vistelsen på Neo varierar beroende på barnets hälsa och behov. Vissa barn behöver bara stanna några dagar medan andra kan vara kvar i flera veckor, eller till och med månader. Teamet på neonatalavdelningen arbetar tätt tillsammans med föräldrar för att säkerställa bästa möjliga vård och stöd under vistelsen.