karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
18

Hemsjukvård i Södermalm

På vården.se kan du jämföra 6 Hemsjukvårdmottagningar i Södermalm. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
33 mottagningar i närheten av Södermalm
primary care
Öppet måndag från 00:00
primary care
Öppet måndag från 00:00
primary care
Öppet måndag från 00:00
Bromma Husläkarmottagning
(7)
Öppet måndag från 08:00

Pris 250 kr

Vad har hemsjukvårdmottagningar i Södermalm för snittbetyg?

I Södermalm ligger snittbetyget för hemsjukvårdmottagningar på 2.6, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din hemsjukvård? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och hemsjukvårdmottagningar i Södermalm.

Vilken hemsjukvård är bäst i Södermalm?

Att välja vilken hemsjukvård i Södermalm du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra hemsjukvårdmottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De hemsjukvårdmottagningar med bästa snittbetyg i Södermalm på Vården.se är:

Så tycker patienter om hemsjukvårdmottagningar i Södermalm

  • Alla jag träffat har varit trevliga och hjälpsamma. Gick snabbt att få tid och enkelt att kontakta digitalt. Endast personalen på labbet i anslutning hade otrevligt bemötande.

    – Carin B. Capio Vårdcentral Ringen

  • Snabba och duktiga

    – Henrik S. Capio Vårdcentral Ringen

Vilka hemsjukvårdmottagningar i Södermalm har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa hemsjukvårdmottagningar:

Vad är hemsjukvård?

Hemsjukvård innebär att man får vård i hemmet. Denna form av vård ges till patienter som är i behov av sjukvård men inte kan eller vill vara på sjukhus. Istället för att vistas på en vårdavdelning får patienten vård och behandling i sitt eget hem. Det finns basal hemsjukvård och avancerad sjukvård i hemmet, och man kan få hemsjukvård för fysiska besvär eller psykiatrisk hemsjukvård. Hemsjukvården kallas ibland även för hemvård eller hemsjukhus.

Hur får man hemsjukvård?

För att få hemsjukvård behöver du först bli bedömd av en läkare eller annan vårdpersonal för att avgöra om du behöver denna typ av vård. Sedan kan en hemsjukvårdssamordnare eller vårdcentral hjälpa till att organisera och planera din hemsjukvård. Det kan inkludera sjuksköterskebesök, medicinering, såromläggning, rehabilitering eller annan behandling. Vårdpersonalen kommer vanligtvis hem till dig enligt en överenskommen tidsplan.

Vad kostar hemsjukvård?

Priset för hemsjukvård i Sverige kan variera beroende på flera faktorer, såsom vilken typ av vård du behöver och var i landet du befinner dig. Kostnaderna täcks ofta av regioner eller landsting och är vanligtvis helt eller delvis kostnadsfria för patienterna, men det finns vissa undantag. Du rekommenderas att kontakta din region för att få exakta detaljer om kostnader och krav för hemsjukvård där du bor.