karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
2
0

Endoskopiverksamhet i Jönköping

På vården.se kan du jämföra 1 Endoskopiverksamheter i Jönköping. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
4 mottagningar i närheten av Jönköping
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vad har endoskopiverksamheter i Jönköping för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på endoskopiverksamhet i Jönköping. Lämna gärna ett omdöme om just din endoskopiverksamhet i Jönköping så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken endoskopiverksamheter är bäst i Jönköping?

Eftersom det inte finns några omdömen på endoskopiverksamheter i Jönköping idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken endoskopiverksamheter som passar bäst för just dig.

Så tycker patienter om endoskopiverksamheter i Jönköping

 • Den 3/11 -21 behandlades jag för en förträngning i matstrupen. En ballongvidgning gjordes och resultatet blev väldigt bra, det är mycket lättare att äta efter detta. Jag vill tacka teamet som behandlade mig med läkare, narkossköterska m.fl. Jag är mycket tacksam för hjälpen jag fick, för att jag fick tydlig information om vad som skulle ske och framför allt för den värme och omtänksamhet jag fick av alla i teamet. TACK!

  – Håkan E. Kirurgmottagningen Länssjukhuset Ryhov

Vilka endoskopiverksamheter i Jönköping har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga endoskopiverksamheter i Jönköping som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en endoskopiverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en endoskopiverksamhet?

Endoskopiverksamhet, eller endoskopienhet, utför olika endoskopiska undersökningar av mag- och tarmkanalen med kamera, till exempel

 • gastroskopi
 • koloskopi
 • kapselendoskopi
 • tryckmätning.

Med hjälp av dessa endoskopiska undersökningar kan man diagnostisera och utreda olika mag-tarmsjukdomar som exempelvis

 • diarrétillstånd
 • inflammatorisk tarmsjukdom
 • magsår
 • matstrupsinflammation
 • tumörer
 • polyper.

På en endoskopienhet arbetar specialistläkare i gastromedicin, gastrokirurger och specialistsjuksköterskor. 

Hur gör man endoskopi?

Vid endoskopi förs ett endoskop (instrument) med en kamera in i det område som ska undersökas och eventuellt opereras. Med endoskopi kan man också ta vävnadsprover, biopsier. 

Varför gör man endoskopi och vem bör vända sig till en endoskopiverksamhet? 

Endoskopi används för att undersöka och behandla problem i kroppens inre, som till exempel mag-tarmkanalen. Om du har symtom som magbesvär bör söka hjälp på en endoskopiverksamhet för att få en korrekt diagnos och eventuell behandling. En endoskopienhet kan hjälpa dig att utreda tillstånd som sura uppstötningar, magsår, inflammatoriska tarmsjukdomar, tjocktarmspolyper samt tjocktarmscancer.