Vården.se är en digital bokningstjänst som underlättar för dig när du ska boka vård. Du väljer enkelt den tid som passar dig i kalendern. Sedan fyller du i dina uppgifter och klickar på BOKA. Behöver du hjälp med bokningen kan du skriva till oss i vår chatt, som är öppen alla vardagar mellan kl 8-17.
Kostar det något extra att boka vård via Vården.se?
Nej, det kostar inget extra att boka tid via Vården.se, jämfört med om du skulle boka direkt hos din vårdgivare. Om vårdgivaren är ansluten till regionen gäller de regionala patientavgifterna och frikort. Om vårdgivaren är helt privat behöver du betala hela kostnaden för ditt besök själv.
Är Vården.se en vårdgivare?
Nej, Vården.se är en jämförelse- och bokningssajt som underlättar för dig som patient när du ska söka vård. Vi som jobbar på Vården.se är inte utbildad vårdpersonal och kan inte hjälpa dig med specifika besvär, eller med att komma i kontakt med enskilda vårdgivare eller läkare.
Varför finns Vården.se?
Vården.se har som vision att samla all vård på ett ställe, så att du kan söka, jämföra och boka tid hos den vårdgivare som passar dig bäst. Hos oss kan du hitta regional, privat och försäkringsfinansierad vård på ett och samma ställe.
Finns alla vårdgivare med på Vården.se?
Ja, på Vården.se kan du hitta alla legitimerade vårdgivare i Sverige. Många av dem kan du boka tid hos online, medan andra tar emot bokningar via telefon eller mejl.
Frågor vid bokning på Vården.se
Hur gör jag för att boka en tid på Vården.se?
Kostar det något extra att boka vård via Vården.se?
Är Vården.se en vårdgivare?
Varför finns Vården.se?
Finns alla vårdgivare med på Vården.se?